Работно време: 8:00 - 17:00ч. гр. Варна, ЗПЗ/западна промишлена зона/ - Юг

Контакти

Западна промишлена зона Юг, печатница Хеликс прес ЕООД
За ТЕЖКОТОВАРНИ автомобили има ОБХОДЕН МАРШРУТ - (СИН ЦВЯТ - A-B ) !!!

GPS координати: N:43° 13.159' , E:027° 52.373'